Pevná linka:+86 0755-23698801   E-mail:Kontaktujte ihned

Shenzhen Sikexing purification products Co.,Ltd

Masky jsou tak důležité, jak si vybrat?

Masky jsou tak důležité, jak si vybrat?

Je dobře známo, že obličejové masky mohou účinně chránit dýchací systém před vnějším prachem, slinami, viry a jinými drobnými částicemi, a tím chránit lidské zdraví.

První maska na světě byla Čína.Ve starověku si lidé v paláci začali zakrývat nosy a nosy hedvábnými šátky, aby se zabránilo znečištění prachu a dechu, jako v " Li Shu. " : " Zakryj si pusu a strach se lidí dotkne. " a " Menci Lilou " : " Xi Zi. " Pokud jsi nečistý, každý ti projde nosem. " Dobře.Zakrytí nosu rukama nebo rukávy je velmi nehygienické a nepohodlné dělat jiné věci.Později někdo použil kus hedvábného hadru, aby vám zakryl nos a nos.V jeho knize " Cestování Marco Polo&35;39; " Marco Polo popisuje jeho sedmnáct let života v Číně.Je tu jeden z nich: " V paláci dynastie Yuan si všichni lidé, kteří darovali jídlo, zakryli ústa a nosy hedvábným hadříkem, aby se nedotýkali jídla a pití. " Tkanička z hedvábí s takovou pusou a nosem je původní maskou.

Tisíce let nato se masky v mnoha zemích staly výrobkem, který musí mít, ale je obtížné vstoupit do obyčejných rodin na jejich rodném místě.Ani v některých povinných průmyslových lokalitách nebyla provedena.Co se děje?

Jedna.

Průmysl

Některé velké domácí podniky každoročně snižují ceny v rámci programů maskovaných nabídkových řízení, což vede k maskování továren majících& 35;103; ke snížení nákladů na získání objednávek.Důsledkem bude nevyhnutelný pokles kvality a nakonec zdraví zaměstnanců učin í ústupky ziskům podniku.To platí i nadále pro velké podniky, malé a střední podniky a dílny jsou ještě neviditelnější a tyto výdaje jsou přímo odstraněny na místech, kde je třeba použít masky.

dva

Pole pro domácnost

Průměrná rodina má jen zřídka masku.Lidé jsou zvyklí " řešení problémů a řešení problémů " ale zřídka předcházet problémům předem.Když někdo z rodiny kašle, obvykle si nejdřív vezme léky a pak jde do nemocnice pro injekci.Po dlouhé době se někteří lidé navzájem infikují.Rodina kašle na oplátku, ale oni nevědí, že nosit masku co nejdříve, aby se zabránilo viru ze zdroje.

tři

lékařská oblast

Přestože masky jsou jen nezbytností v lékařském oboru, mnoho uživatelů mají hluboké pochopení toho, že nošení masky bude mít vážné důsledky a dokonce život ohrožující, ale kvůli omezenému pochopení masek, je nemožné vybrat vhodnou masku, nebo dokonce vědět, jak ji opravit.Nos ji, aby maska dosáhla lepší ochrany.

Říká se, že malý kousek masky je " odemčené " když přijde na respirační obranu.Její náklady jsou zanedbatelné pro zdraví zaměstnanců nebo rodinných příslušníků, ale proč se na ně nepodívat všude, kde se nachází?

Autor se domnívá, že existuje především několik aspektů: jedna je pohodlí, a maska nevyhnutelně způsobí určitý stupeň těžkosti a obstrukce dýchacích cest (zejména horké dny), takže nositel není snadné přijmout; za druhé, maska je nošena v naší zemi Tam je málo lidí (vzácné a zvláštní),a je snadné mít pro nositele jinou vizi; kromě toho, široká veřejnost obecně má nedostatečné pochopení masek a špatné povědomí o prevenci, která vede k náhodné psychologii, že nošení masky nedělá rozdíl, dokud to má vážné důsledky pouze litovat noci.


Masky jsou tak důležité, jak je vybrat?

1.Maska sama by měla být čistá

Aby se snížily výrobní náklady, mnoho domácích levných masek pochází z rodinných workshopů a ruční namátkové svařování.Pracovníci bez tréninku, bez jakýchkoliv ochranných opatření, popadněte jejich obočí a vousy, a všechny druhy potu, slin a vlasů dohromady...Jak lze v takovém výrobním prostředí vyrábět čistou masku?Proto byste měli zvolit kvalifikovaného výrobce a masku vyrobenou přímým kontaktem s automatickým strojem bez lidských rukou.Pokud si můžete vybrat masku vyrobenou v samočisticí místnosti, je to lepší.

2.Masky by měly používat vysoce kvalitní materiály

Je to stále nákladový důvod.Mnoho výrobců mask používá nevyřízené materiály a recyklované materiály a kvalita filtračního papíru není blízko standardu a hmotnost není podle normy.Masky produkované nejen, že nedokáží dosáhnout filtračního efektu, ale produkty jsou odpadové produkty.Jak mohou být tyto masky chráněny?Zdravý účel?Měly by být vybrány zbrusu nové materiály hygienické úrovně a příslušné odborníky by měly konzultovat úroveň filtrování podle oblasti použití.

3.Lékařské masky by měly být dezinfikovány

Vzhledem k nutnosti kontaktovat imunokompromitované pacienty v lékařském oboru jsou požadavky na masky nejen čisté, ale také sterilní.Mnohé masky prodávané online říkají, že byly sterilizovány, ale nemohou předložit žádný důkaz.Tento neznámý původ, netestované masky nejsou ani tak ochrannými přípravky, jako vetřelci.Bakterie a viry, které přenáší, představují pro uživatele velké zdravotní riziko.


Předchozí: No

další: No